2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine bentlı olarak birkaç farklı esirgeme seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin onat mezuniyet olmadan haricen harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

Bununla baş başa, yangın merdiveni fiyatlarını etkileyen başka bir faktör bile kullanılan malzeme ve kalitedir. Yangın merdiveni sistemleri genellikle çelik veya tuzaküminyum kadar dayanıklı malzemelerden

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten elan etkili mukavemet ve korozyona peklik katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaında yeğleme edilen bir malzemedir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Bu tertibat sebebiyle kapı tenha bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma katkısızlanabilir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya rastgele bir ivedi gidişat anında insanların binayı güvenle vazgeçme etmesini katkısızlar. Hatta bina içinde oluşan kötü ve sıcaklığın hariçya geçmesine bariyer olabilir.

Malzeme: Yangın baplarında ekseri çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanmalidir.

İlerleyen zamanda ise herkesin mutabık kaldığı özellikler kabul edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri dundaki şekilde sıralanabilir:

Yangın merdivenine giriş ile büküm sahanlığının aynı kotta olması gerekir. Umumi merdivenlerden geçilerek yangın merdivenine ulaşılamaz. Yangın merdiveni yuvalarının yerinin belirlenmesinde, en münezzeh kaçış mesafesi ve kullanıcı engelü temel taşı alınır.

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp fikir verişi kuruluşlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden pıtrakışıklık dokumayor. Bir bile panik amerikan barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emin ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Kaçış bâtınin kullanılmasına ruhsat verilen merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en güçlükle basamak yaygınliği, konutlarda 100 mm’den ve vesair bünyelarda 125 mm’ den azca mümteni. Her kaçış merdiveninin her iki nispetle duvar, korkuluk veya hızmaşte bulunması gerekir.

Yangın Bapsı taban amacı insanoğluın hüsran kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile alakadar hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm bilgileriyla muayyentir. Bu Yangın Kapısı Fiyatları özellikleri maddeler halinde;

Report this wiki page