Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

 60dk ve 120dk kadar yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında selen alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Geniş olmalıdır: Evgin çıkış bapları, birden şu denli insanın çabukca çıkış yapabilmesi dâhilin yeterince geniş olmalıdır. Bu da kapının açılmasının hızlı ve hafif olması valörına gelir.

Yangın simultane insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesi derunin yangın kapısı son kadar kritik bir öneme sahiptir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine için yangın merdiveni yapım etmek ve montajını edinmek binaların yangından korunması karınin elzemdir.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm bilgileriyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi ciğerin dirimsel öneme sahiptir. Tetkikat yangın saksıladıktan yalnızca 3 zaman içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk bağırsakindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve nazarıitibar etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

FEZA Mekanizma Odası Yangın Kapısı: Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının semtı gün otomasyon sistemlerine müsait aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın kapıları camlı kabil.

Dışarıdan girişe makul bir alanda kullanılacaksa öncelikle dışarıdan kilitlenebilmeli ancak yangın simultane içeriden açılmalıdır (Antipanik sistem), sineeride kullanılacaksa antipanik amerikan bar sistemine keyfiyet göre icap bulunmamakta ancak arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi olmayan kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın anında açılmamaktadır.

Yangın baplarının kullanıldığı mesken ve iş yerlerinde 50 kişiden lüks isim yaşıyor ise yangın bapsı gidiş yönüne sadık açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Bayağıda en kaliteli ve hoş düşüncemlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite kuruluşlar aracılığıyla test edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın bapları, yangın emniyetliği karınin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın kapıları için temelı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı yararlanmaı ile ait sık sorulan sorular ve cevapları:

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının başka bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların güvenli bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlar.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını Yangın Kapısı da önler.

Report this wiki page